25 Eylül 2010 Cumartesi

~2011 yüzük modası~




Doğal taşlardan yapılmış büyük yüzükler tüm ilgiyi ellerinize toplayacak!







































Share/Bookmark

:))


















Share/Bookmark










Clean Start çıktı!








Gençlerin bugüne dek hiç olmadığı kadar “iyi” bir cilde sahip olmalarını sağlayacak ilk cilt bakım sistemi Clean Start, 13 – 24 yaş arası gençler için özel olarak geliştirildi. Clean Start ürünleri cildi dengeleyerek gençlerin en yaygın sorunları olan sivilceleri, yağlanmayı ve cilt tıkanıklarını kontrol altına alıyor.
Ergenlikle birlikte vücutta yeni hormonlar harekete geçiyor. Özellikle yağ bezlerinin aktivitesini artıran androjen hormonunun çalışmasıyla, yağ salgılaması değişiyor, gözenekler genişliyor ve daha öncesinde pürüzsüz olan ciltlerde bile sivilceler ya da siyah noktalar gözlemlenebiliyor.
8 özel üründen oluşan Clean Start sadece bir akne bakım serisi değil, genç ciltlere komple bir bakım sunuyor. Clean Start etkili ürünleriyle hem gençlerin yaşadığı en yaygın cilt sorunlara çözümler sunuyor, hem de cildi rahatlatıp arındırıyor.
Hiç bir Clean Start ürünü kurutucu alkol, tahriş edici koku veya yapay renklendirici içermiyor.
Cilt bakımında temiz bir başlangıç yapmak isteyenler Clean Start ürünlerine tüm seçkin eczanelerden, cilt bakım merkezlerinden ya da http://shopcleanstart.dermalogica.com.tr adresinden ulaşabilecekler.



Nereden başlayacağını bilmeyenler?

Clean Start’ın cilt bakımına nereden başlayacağını bilemeyenler için özel bir de sürprizi var! Temizleyici, peeling/maske, tonik, nemlendirici ve gece bakım jelinden oluşan Clean Start Kit 31 Aralık’a kadar 155 TL yerine 88 TL ile satışta olacak.


Clean Start Ürünleri


wash off
güne temiz bir başlangıç


sabah-akşam, her gün
Cildin yüzeyindeki ölü deri hücrelerini, yağı ve kiri temizleyen, köpüklü temizleyici. İçeriğindeki Salisilik Asit gözeneklerdeki sıkışmış yağı ve sivilceye neden olan bakterileri arındırmaya yardımcı olur.
Fiyatı: 65 TL – 180 ml





all over clear
güçlendir ve arıdır!

sabah-akşam, her gün
Bu rahatlatıcı sprey tonik cilde püskürtüldüğünde yağlanmayı kontrol altına alıyor ve sivilceleri uzak tutuyor! Meyankökü ve Dulavrat Otu Özü cildin nemlenmesine ve rahatlamasına yardımcı oluyor.
Fiyatı: 60 TL – 120 ml




ready, set, scrub!
cildine yeni bir kimlik kazandır

sabah ya da akşam, haftada 3-5 kez
Bu bir maske… Bu bir peeling… Sivilcelerle savaşan, gözenekleri temizleyen bu ikili ürün cildin daha pürüzsüz, arınmış ve ferahlamış olmasına yardımcı oluyor. Silika granülleri, cildi tıkayan hücrelerin atılmasına yardımcı olarak, cildi pürüzsüzleştiriyor.
Fiyatı: 70 TL – 75 ml

bedtime for breakouts
temiz bir sabaha uyanmak için

akşam, her gün
Bu süper gizli gece bakımıyla, ertesi sabaha tertemiz bir cilt ile uyanaksın. Salisilik Asit gözeneklerdeki kirleri temizliyor ve sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor.
Fiyatı: 70 TL – 60 ml







hit the spot
sivilcelere dokun kaybolsun

ihtiyaç duydukça
Cilt tarafından emilen, şeffaf ve konsantre bu özel bakım ürünü! Sivilcenin oluştuğu yere bölgesel olarak uygulanan bu ürün içeriğindeki kükürt ile bakteri oluşumunu durdurmaya çalışıyor.
Fiyatı: 75 TL – 10 ml

























Share/Bookmark

Mega Shine – Elmas Parlaklığı Veren Oje Koruyucu ♥





Sally Hansen elmas’ın göz alıcı parlaklığını ve dayanıklılığını tırnaklarınıza taşıyor!
Tüm kadınların kâbusu olan ojelerin soyulma ve matlaşma problemine karşı Amerika’nın bir numaralı tırnak bakım markası Sally Hansen tarafından geliştirilen, mucize ürün Mega Shine – Elmas Parlaklığı Veren Oje Koruyucu içeriğindeki Mikro- Elmas Partikülleri ve yenilenmiş formülündeki Platinum ile, ojelerinize elmas parlaklığında bir ışıltı katıyor.
Ayrıca su geçirmeyen formülü ve içeriğindeki UV engelleyiciler ile ojenizin üzerinde etkili bir kalkan oluşturarak soyulmasını ve renginin solmasını engelliyor. Sürüldükten sonra 1 dakika içerisinde kuruyan formülü manikürünüzün güzelliğini 8 güne kadar korumaya yardımcı oluyor.

Yetkili Eczanelerde.
Sally Hansen Mega Shine – Elmas Parlaklığı Veren Oje Koruyucu: 27,50 TL

























Share/Bookmark


20 Eylül 2010 Pazartesi

Trençkot Modelleri YT Mağaza’da!





YT Mağaza yine çok güzel ciciler getirmiş.. Trençkot modellerini detaylı incelemek için YT Mağaza’ya BUYRUN


Ps # YT mağaza'da artık kapıda ödeme seçeneği de var..




















Share/Bookmark

19 Eylül 2010 Pazar

~~SHOE TEK~~




ShoE TEK online alışveriş sitesine çok güzel ayakkabılar eklenmiş göz atmak için;

burdan
















Share/Bookmark