11 Eylül 2010 Cumartesi

~2011 Terlik Modelleri~







2011 bayan terlik modellerinde arkasından bağlı terlikler ve krem rengindeki terlikler moda..Bayan terlik çeşitlerinde parmak arası terlik modelleri 2010 terlik modellerine göre daha farklı.. Bu nedenle 2011 terlik seçimlerinizde parmak arası terliklerden kaçının.

2011 erkek terlik modellerinde ise terliklerden daha çok deniz ayakkabıları moda haline gelecek ve terlikler biraz rafa kaldırılacak..

















9 Eylül 2010 Perşembe

BAYRAM MESAJI






BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN BAYRAMINI KUTLAR HER GÜNÜNÜZÜN BAYRAM TADINDA

SEVDİKLERİNİZLE SAĞLIKLI ,HUZURLU ,BEREKETLİ GEÇMESİNİ DİLERİM.








Sonbaharda Makyaj Trendleri!

Makyaj alışkanlıklarınızı değiştirme zamanı! 2010 sonbahar makyajında renkler yenileniyor!





Mor

2010 yaz makyajı modasında tırnaklarda tercih edilen mor oje çok sevildi ve göz makyajına yansıdı. Romantik mor; göz makyajında kalemler ve farlarla hayat buluyor. Tamamı siyahtan oluşan makyajınıza mor rimelle küçük bir dokunuş yaparak etkili bir görünüm yaratabilirsiniz.

Yeşil

2011 sonbahar modasının popüler renklerinden yeşil; makyaj modasına da ilham veriyor. Gözlerde yeşilin her tonu kullanılıyor. Farklılık sevenler için mor ve yeşilden harmanlanmış göz makyajı öneriliyor.


Renkli Rimeller

Makyaj klasiği siyah rimel; makyaj çantasındaki yerini korurken yeni renkler için yer açıyor. Mor, lacivert ve koyu yeşil tonlarında rimellerle göz makyajınıza yepyeni bir hava katabilir, bakışlarınıza derinlik kazandırabilirsiniz.

Pudra

Ciltteki kusurları gizleyip, yüze doğal ve hafif mat bir görünüm kazandıran terracota pudralar 2010 sonbahar makyaj trendlerinde öne çıkıyor. Makyajın gün boyu kalıcı olmasını sağlayan pudra; içeriğindeki pırıltılarla yüze canlılık kazandırıyor.

Pembeler


Esmer, sarışın, beyaz tenli, kumral… Hangi ten rengine sahip olursanız olun yakışacak tozpembeler 2010 sonbahar makyaj trendleri arasında yer alıyor. Dudaklarda parlak ve yumuşak görünümlü rujlar tercih edilirken, allıklarda pembenin etkisi altına giriyor.

8 Eylül 2010 Çarşamba

Fashion Night Out tshirt satislari baslamistir...

Essie`ninde bir parcasi oldugu FNO gecesinin, Fashion Night Out Tshirt satislari basladi...

16 Eylül Modanın en büyük Alışveriş Partisi Fashion's Night Out (FNO) için bildiğiniz gibi geliri bağışlanmak üzere Dice Kayek tarafından sahane t-shirtler tasarlandı. Tshirtlerin tum geliri MEB Ticaret Meslek Liseleri’nin Perakendecilik Bölümü’ne bağışlanacak.





www.essieturkey.com



Sizde hem bagista bulunmus olun hemde bu harika geceden elinizde bir hatira kalmis olsun. Bedenleri S-M-L olarak gitmektedir. Lutfen bedeninizi siparisinizle beraber adres bolumunde belirtmeyi unutmayin.
Satislar bugun itibariyle baslamis olup 16 Eylul`e kadar devam edecektir.

16 Eylul`de hepinizi saat 18:00`de Nisantasi`na BEDAVA oje uygulamasina ve BEDAVA Essie urunleri icin bekliyoruz. Oje uygulamalari Erdem Kiramer ekibi tarafindan gerceklestirelecektir.

Iyi alisverisler...

7 Eylül 2010 Salı

Missİst Yağmur Babeti









Missist'in çeşit çeşit ve renk renk yağmur babetlerine bakmak için burdan



Babetlerin Fiyatıda çok uygun 29,90 TL

















Adidas Originals ROM



Adidas'ın efsanevi modeli ROM, 50 yıl aradan sonra adidas severlerle yeniden buluşuyor..


“Vintage” olgusu çok az üründe böylesine doğal ve kendiliğinden gelişmişti. Eskidikçe değeri artan ve güzelleşen ROM’larını giyenler hep farklı oldular.Yalnızca adidas’ın en beğenilen modellerinden biri olduğu için değil; Adidas Originals ROM 50 yıllık tarihiyle adidas Originals’ın en önemli yapı taşlarından biri olarak kabul ediliyor ve Adidas Originals Sonbahar/Kış 2010 Koleksiyonu’nda 2 farklı modeliyle efsane
geri dönüyor.

İlk kez 1959’da piyasaya sürülen ROM’un, 1979’da iç tabanı daha fazla konfor ve uzun süreli kullanım sağlayan EVA malzemesiyle, tabanı ise daha kalın ve dayanıklı hale getirilerek yenilendi. 2010’da bej tabanlı siyah ve lacivert 3 bantlı beyaz olmak üzere, Adidas Originals ROM iki farklı modeliyle geri döndü. Yıllar içinde ROM, benzerleri arasından sıyrılarak adeta bir fenomen haline geldi ve yıllardır piyasadaki pek çok ayakkabıya esin kaynağı oldu..









50 yıl aradan sonra Vintage olgusu, Adidas Originals ROM ile yeniden can buluyor. Adidas Originals ROM, beyaz üzeri lacivert 3 bantlı ve bej tabanlı siyah olmak üzere 2 farklı modeliyle Ağustos ayı itibariyle tüm Adidas Originals mağazalarında ve Adidas yetkili satıcılarında 168 TL’lik satış fiyatıyla meraklılarının beğenisine sunuluyor..

6 Eylül 2010 Pazartesi

~Lacoste'un Yeni Tasarımcısı~



Portekizli tasarımcı Felipe Oliveira Baptista, Lacoste markasının yeni tasarımcısı olarak ilan edildi..


35 yaşındaki Portekizli tasarımcı Felipe Oliveira Baptista, 1933 yılından beri klasik çizgisine kattığı modern yorumlarla moda dünyasına renk katan Lacoste markasının yeni tasarımcısı oldu.

Kingston University’den mezun olan ve bugüne kadar iki defa ANDAM ödülü kazanmış olan Felipe Oliveira Baptista, 2005 yılından beri moda dünyasına tasarımları ile yön veriyordu. 2009 yılından beri Paris Moda Haftasında kendi koleksiyonuyla boy gösteren tasarımcı, bugünden sonra Lacoste markası için tasarım yapmaya başlayacak.

Lacoste için hazırlayacağı ilk koleksiyon, 2010 İlkbahar/Yaz koleksiyonu olacak..





5 Eylül 2010 Pazar

Siyah Noktalardan Kurtul!




Clean&Clear siyah nokta temizleyici peeling jel ile siyah noktalarınıza veda edin!





Clean&Clear siyah nokta temizleyici peeling jel, özel formülü ile gözeneklerin içine nüfuz ederek hapsolmuş kiri ve yağı temizliyor. İlk günden itibaren siyah noktaları yok etmeye yardımcı oluyor.

Yapmanız gereken tek şey, jeli ıslak yüzünüze göz çevrelerinizden uzak tutarak masaj yaparak uygulamak ve bol su ile durulamak.