4 Eylül 2010 Cumartesi

Flormar ile Bronzluğunuzu Koruyun***





Flormar, yazın bitmesiyle birlikte, kış boyunca bronzluğunuzu korumanızı sağlayacak birbirinden renkli ürün seçenekleri sunuyor..




Flormar Selection serisinde yer alan Terracotta Allık ve Top Allık çeşitleri, kış aylarında da bronz bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor. Selection Terracotta allıkların, bibirinden farklı renk seçenekleri sayesinde ister açık, ister koyu renk tene sahip olun, yaz boyunca elde ettiğiniz bronz teni muhafaza edebileceksiniz.

Yumuşak dokulu, sıkıştırılmış, küçük, renkli küresel toplardan oluşan Selection Top Allık, cildinizde gün boyu kalıcı bir renklendirme, canlılık ve bronz bir görünüm sağlıyor. Bileşimindeki doğal ışıltı veren pigmentler sayesinde makyajınızı çarpıcı bir renklendirmeyle tamamlıyor. Fırça darbeleriyle dağılma ve toz halinde uçma yapmadığı için uzun süre kullanım avantajı sunuyor.

Fiyat: 20.25 TL







Selection Terracotta Pudra, muhteşem kapatıcılığı ve özel formülü ile cildinizde doğal ve etkileyici bir görünüm sağlıyor. Özel teknoloji ile üretilen, kapatıcı etkisi ve kalıcılık gücü yüksek olan Selection Terracotta Pudra, farklı renkleri ve renk efektleri (renk geçişleri) sayesinde cildinize çarpıcı ve seçkin bir görünüm kazandırıyor. Düzeltici etkisi ile pürüzsüz, sedefli renkleri ile ışıltılı ve bronz bir ten yaratıyor. İçeriğinde bulunan özel kompleks sayesinde cildinizi zararlı UV ışınlarına ve dış etkilere karşı koruyor.

Fiyat: 25.30 TL