14 Ağustos 2010 Cumartesi

☆Tazelemeye gerek kalmasın, makyajın hiç akmasın ☆



Akan rimeller, bulaşan fondötenler, 10 dakikada kaybolan rujlar Bu gibi sorunlar keyfini kaçırmasın. Bu tüyolara dikkat et, parti keyfini doyasıya çıkart!

1. Stick fondötenler, sivilce izlerini daha iyi kapatır ve uzun süre etkisini korur. Daha dayanıklı bir makyaj için, ten rengine uygun stick bir fondötenle makyajının bazını hazırlayabilirsin. Maybelline 3 in 1 stick fondöten kolayca uygulanıyor, pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.

2. T bölgesindeki parlama, makyajında hoş olmayan bir görünüm yaratabilir. Makyaj altına ya da üstüne, parlamayı önleyici ürünler kullanarak bu sorunlardan kurtulabilirsin. Lancaster Matt T Zone, parlayan ciltleri anında matlaştırıyor.

3. Göz makyajı çok önemli. Kullandığın far hemen uçarsa yaptığın makyajın hiçbir anlamı kalmaz. Bu yüzden dayanıklı olması gerekir. Helena Rubinsteinin tekli farlarını tercih edebilirsin.

4. Dudakların bakımsız ise, sürdüğün ruj çatlakların arasına girer ve dilediğin rengi elde
edemezsin. Pürüzsüz dudaklara sahip olmak için bakım ürünleri kullan. Biotherm Aquasorce Levres içeriğindeki glycerol ve bitkisel yağlar ile, Vitamin E ve 8 koruma faktörü sayesinde dudaklarında yüksek nem, maksimum koruma sağlar.

5. Waterproof özellikli bulaşmayan rimeller ve göz kalemlerini tercih et ki, terden
ve nemden akan makyajın güzelliğine gölge düşürmesin. Bunun için Christian Dior dayanıklı göz kalemini ve ancak 38 derece ısıdaki su ile çıkarılabilen Kanebo rimeli tercih edebilirsin.

6. Dudak parlatıcıları, rujun daha kalıcı olmasını sağlar. Üstelik dudaklarının daha dolgun görünmesini sağlıyor. Erik, çilek ve vişne ile tatlandırılmış üç şeker rengi bulunan Lancome Juicy Tubesten birini seçebilirsin.

7. En az far kadar kullandığın allığın da kalıcılığı önemlidir. Özellikle mezuniyet partisi için iyi bir markayı tercih et. Yves Saint Laurent allıkların rengi çok hoşuna gidecek.

8. Makyajının hiç bozulmadan kalması için makyaj fiksleyici ürünler kullanmak iyi bir çözüm. Biotherm Base Magic, bu ürünlerden biri. Cildin canlı görünmesini sağlarken makyajı tam sekiz saat sabitliyor.

9. Saçların kıvır kıvır. Sen ise bir değişiklik yapıp partiye dümdüz saçlarla gitmek istiyorsun. Üstüne üstlük nem ve ter yüzünden çektireceğin fönün uzun süre dayanmayacağını da iyi biliyorsun. O halde fön öncesi, neme ve dış etkenlere karşı koruyucu bir ürün kullanmalısın. System Desing Uncurl, nemli ortamlarda bile fönün etkisini uzatıyor.

10. Sürdükten sadece bir saat sonra bile en ufak darbeyle soyulan ojelerden uzak dur. Ve ojenin daha dayanıklı olması için üzerine sabitleyici cila geç. Estee Lauder oje, yoğun kapatma özelliğine sahip, üstelik dayanıklı.







Kalp dizaynlı mutfak lavabosu




Kalp şeklindeki EDDA lavabo paslanmaz çelikten yapılmış. Çocuklarınız yemek yedikten sonra ellerini yıkarlarken de sizin onları ne kadar çok sevdiğinizi bilecekler :)

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Kleopatra cilt maskesi tarifi





Dr. Mehmet Öz´den cilt güzelliği için Kleopatra cilt maskesi tarifi

Malzemeler:

10 adet vişne (çekirdekleri çıkarılmış)

1 dilim ananas

10 adet yaban mersini

4 yemek kaşığı bal

Yarım fincan yoğurt

Uygulama: Meyveleri blendırdan geçirerek iyice pürüzsüz hale getirin. içine bal ve yoğurdu ilave ederek iyice karıştırın.

Elde ettiğiniz karışımı önceden temizlenmiş cildinize uygulayın. 10 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayın.

8 Ağustos 2010 Pazar

GÖZLERİNİZDE DİLEDİĞİNİZ GÖRÜNÜMÜ YARATIN

İstenilen illüzyon etkisini yaratmak için, açık ve koyu renk tonları ulanarak göz makyajınızı tamamlayın. Açık tonları uygulayarak gözlerin daha büyük ve yakında görünmesini sağlarken, koyu tonları kullanarak gözlerin ufak ve uzak görünmesini sağlayabilirsiniz. Renklerle oynayın, sonuca siz de inanamayacaksınız.


Birbirine Uzak Gözleri Yakınlaştırmak İçin



Göz kapağının iç yarımına koyu tonları uygulayın

Göz kapağının iç kısmında koyu tonları tercih edin ve buruna kadar ki bölümde daha koyu bir tonla karıştırın. İç köşeye daha koyu ve kalın bir göz kalemi uygulayarak etkiyi artırın.







Birbirine Yakın Gözleri Uzaklaştırmak İçin





Açık renk bir göz kalemi ile gözün iç köşesine aydınlık bir görünüm verin.

(açık renkte kapatıcı veya parlaklık veren göz farı da uygulayabilirsiniz) Bu uygulama, aynı zamanda güne aydınlık ve canlı bir görünümle başlamanız içinde hızlı bir yoldur.






Gözlerinizi Büyük Göstermek İçin





Gözlerinizin beyazlığını ortaya çıkartın.

Gözleri belirginleştirmek için üst kirpiklerin dibine ince bir çizgi uygulayın. Çok açık tonda bir göz farını göz kapaklarının altına uygulayın. Böylelikle gözlerin parlaklığını artırabilirsiniz. Kirpikleri kıvırın ve maskara ile belirginleştirin.








Gözlerinizi Kalkık Gösterin



Alt göz kapağına kalem uygulamadan üst göz kapağına odaklanın.

Kirpiklerden kaşlara kadarki bölüme açık tonda bir far uygulayın ve göz kapağına koyu tonu sürün. Göz kalemini sadece dış çizgiye sürün, iç kısmına uygulamayın ve pamuk ile dağıtarak yumuşatın. 1 veya 2 kat maskara uygulayın