15 Temmuz 2010 Perşembe

Vipdükkan ( Yeni alışveriş sitesi )

Vipdukkan, dünyada giderek büyüyen Private Shopping (Özel Alışveriş) sisteminin, Türkiye’deki en geniş ürün ağı ve en seçkin üye profiline sahip web sitesidir.

Özel Alışveriş Sitesi, sadece kendi üyelerine özel avantajların sunulduğu kapalı devre bir alışveriş sistemidir. Prestijli markalara ait özel kampanyaların sınırlı sayıda ve 3-4 gün süreyle satışa sunulmasıdır.

Vipdükkan özel alışveriş kulübü; giyimden dekorasyona, aksesuardan kozmetiğe, elektronikten oyuncağa, tekstilden küçük ev aletlerine kadar birbirinden farklı pek çok ürün grubunu bünyesinde barındırıyor. Seçkin markaların anlaşmalı ürünlerini vitrinlerine taşıyor ve sadece kulüp üyelerine özel avantajlarla sunuyor. Vipdukkan’da var olan her ürün mutlaka piyasa fiyatlarının çok daha altında sunuluyor.

Bu alışveriş keyfini yaşamak ve bu seçkin kulübe dahil olmak isteyenler ya siteye bir kulüp üyesi tarafından davet ediliyor ya da referans göstermeleri gerekiyor. Üstelik herhangi bir üyelik ücreti de bulunmuyor. Bilakis, Vipdukkan’daki her ürün indirimleriyle kazandırıyor.

Dünya markalarının ilgi çekici ürünleri, özel avantajları, %70 e varan indirimleri ya da fark yaratan kampanyalarıyla ilgili e.bülten ile bilgilendirilen üyeler, sürekli düzenlenen kampanyalar ve fırsatlarla tanışıyor. Böylelikle Vipdukkan’da yer alan her yenilik ilk size ulaşıyor!

Siz de bu seçkin alışveriş kulübüne üye olduğunuzda inanılmaz indirimleri ve kaçırılmayacak fırsatları yakalayabileceksiniz.


Üye olmak için Burdan olabilirsiniz...

11 Temmuz 2010 Pazar

Çiçek modası




Modadan geri kalmak istemiyorsanız, mutlaka üzerinde çiçek olan birşeyler edinin!