1 Mayıs 2010 Cumartesi

Desa'dan Anneler Günü Kampanyası

DESA, bu yıl "Anneler Günü" için yine çok özel bir kampanya hazırlamış. İlkbahar – Yaz 2010 sezonu ürünlerinde ikinci ürüne %30 indirim fırsatı sunan Desa bununla da kalmıyor, indirimli ürünlerde de ikinci ürün için %20 ek indirim fırsatı sağlıyor..





30 Nisan 2010 Cuma

Lee 2010 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Lee, bu yaz Leeners koleksiyonu ile erkek giyimine James Dean’in "Rebel Without a Cause" filmi ilham olurken, kadınların esin kaynağı ise Marilyn Monroe oluyor..





















klasik jeanlerin yanı sıra, çalışmak ve eğlenmek için denim olmayan kumaştan rahat kıyafetlere de koleksiyonda yer veriyor. Chino, jean pantolon ya da elbiseler için güzel bir alternatif oluyor. Eski Amerikan okul tarzı olan Chinolar, bu koleksiyonda klasik kalıpları veya modern rötuşları ile geri dönüyor.




27 Nisan 2010 Salı

~Fiyonk Etkisi~

Kıyafetlerinizde özellikle aksesuarlarınızda fiyonkları kullanabilirsiniz..


dreaming..
dreaming.., Ania ❤ tarafından Aeropostale shorts ile yaratıldı











In bow
In bow, malbina-82 tarafından Marc by Marc Jacobs tops ile yaratıldı






Rain
Rain, Aleksandra. tarafından Moschino jackets ile yaratıldı


Untitled
Untitled, la peche de la mode tarafından Miss Selfridge ile yaratıldı



Mavi Jeans Karikatür Serisi...


Karikatür dünyasının sevilen isimleri Erdil Yaşaroğlu ve Selçuk Erdem, Mavi&Friends projesi kapsamında yepyeni ve özel bir koleksiyon için Mavi Karikatür Serisi’nde buluştu.
Çizgi karakter tutkunlarının favorisi olmaya hazırlanan koleksiyonda, ünlü karikatüristlerin mizah anlayışlarını yansıtan 6 farklı tasarım yer alıyor. Erdil Yaşaroğlu kendine has çizgilerini tişörtlere taşırken, Selçuk Erdem kendi İstanbul’unu tasarımlarına yansıtıyor. Moda ve mizahı bir araya getiren, neşeli ve eğlenceli çizgileriyle gülümseten tişörtler Mayıs ayından itibaren Mavi mağazalarında sevenleriyle buluşacak.





Watsons'dan 5. Yıla Özel İndirim!




Watsons, Türkiye’deki 5. yılını dev bir indirim fırsatıyla kutluyor. 20-28 Nisan arası “5.yaş günü bizim ama büyük fırsatlar sizin” sloganı ile tüm Watsons ve özel markalı 1200 çeşit ürün %33 indirimli.. Dev indirimler mağazalarda sizleri bekliyor!