31 Mart 2010 Çarşamba



Taylor Momsen

Momsen ilgiyle takip edilen stil ikonlarından biri.. Moda tasarımcılarına göre rock şıklığı en iyi yansıtan isim olan 17 yaşındaki Taylor Momsen; cesareti ve moda hassasiyeti ile şaşırtıyor..








30 Mart 2010 Salı

SeVDiĞiM ♥ PeMBe ♥ MaKYaJ MaLZeMeLeRi...









Herkesin bir rengi vardır. Sizinki hangisi?


Renk analizi kişinin saç, göz ve ten rengine göre yapılır. Saç rengi olarak boyalı saç değil, doğal saç rengi baz alınır. Doğru renkler seçilmediğinde bitkin ve yorgun bir görüntü sağlanırken, doğru renklerle genç ve dinamik görünmek mümkün..

Renkler, sıcak ve soğuk olarak ikiye ayrılır.

Sıcak tonlar

Buğday tenlilerin renkleri sıcak tonlardır. Kahverengi, sütlü kahve, bej, devetüyü rengi, haki yeşil, zeytin yeşili, fıstık yeşili, mürdüm, turuncu, sarı, somon, gül kurusu, kemik, altın, kiremit kırmızısı, şetfali, gülkurusu, taba sıcak tonlardır.

Soğuk tonlar

Beyaz tenli kişiler için soğuk tonlar daha uygundur. Mavi, beyaz, pembe, fuşya, lila, koyu kırmızı, bordo, vişne, mürdüm, gümüş gri soğuk tonlar arasındadır.

Elbette sadece bu kadar değil... Parlak , canlı renkler mi ya da daha mat, soluk renkler mi… Renk seçiminde doğru tonları yakalamak da çok önemli.

İşte renginizi bulmak için birkaç öneri:

Eğer ten renginiz soğuk, pembe, damar görüntüsü maviyse, saç renginiz çok koyu kahverengi, siyah, gümüş grisiyse, göz renginiz çok koyu kahverengi, siyah, mavi, yeşil ve göz akınız çok beyazsa; beyaz ve mavi tonlarını, gri, antrasit, bordo, kırmızı, fuşya, siyah, turkuvaz, vişne ve mürdüm renklerini kullanabilirsiniz.

Ten renginiz pembe ve bej karışımıysa, şeffaf ve narin bir cilt yapınız varsa, saç renginiz sarı, platin, küllü sarı, boğuk kahverengiyse, göz renginiz mavi, gri mavi, ela veya griyse; beyaz ve mavi tonlarını, pembe, gri mavi, bordo, vişne, lila, mürdüm renklerini kullanabilirsiniz. Çok koyu ve canlı renkleri kullanmamalısınız. Hele siyah rengi yüzünüze hiç yakıştırmayın. Portakal, fıstık yeşili, fuşya gibi canlı renkleri de kullanmaktan kaçının.

Ten renginiz altın bej, şeftali, saçınız altın sarısı, kestane kahve, altın koyu kahve ve içinde sarılık olan griyse, göz renginiz ela, yeşil, mavi ya da açık kahverengiyse; şeftali, kayısı, gülkurusu, somon, mercan, kiremit kırmızı, altın, kahverengi, devetüyü, haki yeşil, bej, kemik, bazen bordo ve vişne rengini kullanabilirsiniz.

Ten renginiz bronz, buğday, altın bej, tunç ve altınsa, saçınız bakır, kestane, kına rengiyse, göz renginiz yeşil, ela, kahverengiyse; kemik, kahverengi, sütlü kahve, altın, şeftali, kayısı, portakal, kiremit ve nar çiçeği, haki yeşil, taba ve somon renklerini kullanabilirsiniz.

Seçiminizi yaparken; saç, göz ve ten renklerinde doğal renklerinizi baz almayı unutmayın...


ekolay.net

29 Mart 2010 Pazartesi

Makyaj Öncesi Ve Sonrası

Wicked

Şapka,saç aksesuarları ve ayakkabı tasarımlarından oluşan marka ayrıca kişiye özel tasarım da yapıyor..Eğlenceli,çok farklı ve cesur tasarımları seviyorsanız ipek yaylacıoğlu'nun markası Wicked buyrun!






28 Mart 2010 Pazar

Koton 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu








Makyaj Fırçalarının Kullanımı...


Yumuşacık allık fırçası: Allık fırçası allığı birkaç hareketle yüzünüze eşit miktarda dağıtmanızı sağlar. Gözlerinizde doğal bir etki sağlamak için kaşlarınız ve göz kapaklarınızın arasına fırçada kalan fazla allığı sürebilirsiniz. Fırçanızın yumuşak kılları olmalı ama yüzünüze uyguladığınız işlemlere hakim olacak kadar da formunu koruyabilmeli.

Kaş tarağı: Yeni sezonun en dikkat çeken detaylarından biri kalın kaşlar! Artık kaşlar, keskin köşeli ve dağınık... Bunun için kaşlarınızı bir süre hiç ellemeyin. Sadece kaş ve kirpik tarağı ile gün içinde tarayın. Makasla ufak düzeltmeler de yapabilirsiniz.

Kapatıcı için: Kapatıcı fırçaları genelde kısa, küt ve kare şeklindedir. Kapatıcının, cilde daha iyi nüfuz etmesini ve istenmeyen lekelerin kapanmasını sağlar. Bu fırçaları göz çevreniz de dahil olmak üzere tüm yüzünüzde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu fırçayı sanki yüzünüze resim çiziyor gibi kullanmanızda fayda var.

Pudra fırçası sert olmasın: Büyük bir pudra fırçası iyi bir makyaj için en önemli adım! Fırçanızın çok sert kılları olmamasına dikkat edin yoksa cildiniz tahriş olabilir. Kılların uzun ve yumuşak olması başarılı bir uygulama için idealdir. Fırçanıza ürünü çok yoğun almayın ihtiyaç duydukça fırçanızı pudraya sürün. Doğal kıllı fırçalar daha sağlıklı sonuç verir.

Dağınık gölgeler için: Bu sezon gözlerde kara sürmeler değil, akıldan çıkmayan dağınık gölgeler hakim. Genelde far fırçalarının kılları uca doğru yuvarlaklaşır, yumuşak ve kısa kıllardan oluşur. Farınızın daha koyu görünmesini istiyorsanız sünger uçlu bir fırça kullanabilirsiniz.

Kalem gibi: Göz altınıza kalem çekmeyi sevmiyorsanız, küt uçlu fırçalar sizin için ideal. Farın düzenli bir şekilde uygulanmasını sağlayan bu fırçalarla göz altınıza sanki bir kalem kullanıyormuş gibi incecik far sürebilirsiniz. Fırçayı kirpik diplerinize ve kaşlarınıza uygulayarak boşlukları da kapatabilirsiniz.

Deri Fiyonk Bileklik



Dıy dosyanıza ekleyin ;)