27 Şubat 2010 Cumartesi

Marks&Spencer DA %50 İNDİRİM VAR!



Marks&Spencer'da 18-28 Şubat tarihleri arasında erkek giyim alışverişlerinde ikinci ürün yüzde 50 indirimli..Alışveriş planınız varsa aklınızda bulunsun!

DOLCE & GABBANA 2010 İLKBAHAR-YAZ

Dolce Gabbana 2010 İlkbahar Yaz koleksiyonunda, vahşi batıdan ilham alarak kovboy stiline yönelmiş.Sezonun renklerini açık maviler ve griler, kahve tonları, tütün rengi, bej, renkli çiçek baskılar ve siyahlar oluşturuyor.





ŞU ANDA BUNU DİNLİYORUM...


Kesha Tık Tok
Yükleyen __Rutkay__. - Yüksek çözünürlüklü video keyfini yaşayın!

EVDEKİ ŞIKLIK OYSHO...

Şatış yaptığı noktalar arasında Türkiye'ninde bulunduğu Oysho markası,modayı ve rahatlığı bir arada sunan muhteşem pijamalar,iç giyim ve terliklerle şıklık yaratıyor..





ŞIKLIĞIN ADRESİ DAYMOD...

Çorap sektörünün tanınmış isimlerinden biri olan Daymod'un ürün yelpazesine bir göz atalım;





26 Şubat 2010 Cuma

VOGUE TÜRKİYE...





Ve Vogue modayı yarattı..Vogue Türkiye,nihayet.Vogue Türkiye Mart ayında aramıza katılıyor!


Vogue Türkiye reklamı
Yükleyen bigumigu. - Özgün ve yaratıcı web videolarını izle.

DIY T-SHİRT BOYAMA



T-shirtlerinizden sıkıldıysanız onlara biraz renk katmak için çeşitli desenlerde boyayabilirsiniz. Ya da istediğiniz gibi bir T-shirt bulamayıp “keşke istediğim deseni ben yapabilsem” diyorsanız T-shirt boyamayla epey yakından ilgileneceksiniz demektir. Peki evde T-shirtlerimize istediğimiz deseni kendimiz verebilir miyiz? Tabii ki verebiliriz!

Malzemeler:

1 adet T-shirt
desen
kumaş boyası (istediğiniz renkte)

Öncelikle T-shirtün üzerine boyamak istediğiniz deseni bulun, ister internetten ister görüp beğendiğiniz bir dergiden. Daha sonra bunu sıvı geçirmeyen bir kağıdın üzerine çizip, şekildeki örnek gibi keserek hazırlayın. Bu tarz kağıtları el işi malzemeleri satan dükkanlardan bulabilirsiniz. Daha sonra istediğiniz renk dayanıklı kumaş boyasıyla şekli komple boyayın. Boya biraz kuruduktan sonra kağıdı alın ve yeni desenli T-shirtünüzü güle güle giyin.

LİMANGO ART STİCKER SATIŞI BAŞLADI






limangoda art sticker satışı başlamıştır ilgilenenlere duyurulur!
Kampanyanın bitimine:
3 gün kaldı

25 Şubat 2010 Perşembe

EVLİLİK TEKLİFİ NASILMI OLUR




Hilary duff uzun süredir birlikte olduğu mike comrie ile nişanlandı.. paparazziler Hawaii'de bir otel odasinda gerceklesen evlilik teklifini saniye saniye görüntülemeyi başarmışlar..



Evlilik teklifi etmeyi düşünenlere fikir olur belki :)

DIY DERGİ SAYFALARINDAN SAAT YAPIMI





Bir kenara atılmış dergileri değerlendirme vakti!! birkaç kolay adımda bir geri dönüşüm saati yapmamız mümkün.

Malzemeler

Aynı ebatlarda 24 adet dergi, gazete sayfası, reklam kağıdı, el ilanı vs… (Aynı boyutta olduğu sürece değerlendirmek istediğiniz herhangi bir kağıdı da kullanabilirsiniz.)
Sayfaları rulo haline getirmeniz için bir kalem
Makas
Mat şeffaf bant
Yorgan iğnesi
Nakış ipliği
İki adet CD (50li CD kutularında, CD’leri korumak için kullanılan plastik daireleri de kullanabilirsiniz)
Fon kartonu
Pille çalışan saat mekanizması

1) Kullanacağınız kağıtları kalem yardımıyla rulo haline getirin
2) Elde ettiğiniz ruloları şeffaf bant ile yapıştırarak sabitleyin. (Mat şeffaf bant kullanmanız, bağlantı noktalarının görünmemesi açısından faydalıdır.)
3) Rulonun üçte birini kıvırın. Kıvırdığınız kısmı yassılaştırmanız, parçaları birleştirdiğinizde bir daire oluşturmanızı kolaylaştıracaktır.
4) Yorgan iğnesine ya da kullanacağınız kalın bir iğneye geçirdiğiniz ipi, ruloya resimdeki gibi ekleyin. (İpliğiniz görünmeyeceği için hangi renk iplik kullandığınız önemli değil.)
5) İğnenizi tekrar aynı delikten geçirip bir düğüm oluşturarak başa dönün. Düğümler, saatinizin dağılmasını engelleyecektir. Kalan 23 ruloyu da bu şekilde birbirine ekleyerek bir daire oluşturun
6) CD’lerden birini alın ve CD’nin deliği, elde ettiğiniz dairenin tam ortasındaki deliğe denk gelecek şekilde yerleştirin. CD’yi yerleştirdiğiniz taraf, saatinizin arka tarafı olacak. Bu nedenle hangi tarafı kullanmak istediğinize bu adımda karar verin.
7) Saat mekanizmasını alın ve akreple yelkovanı tutan çubuğu deliklerden geçirin.
8) Saatin ön yüzünü çevirin ve diğer CD’yi de ön yüze yerleştirin.
9) Yuvarlak biçimde kestiğiniz fon kartonunuzu da saatinizin ön yüzüne yerleştirin. (CD’deki delikler tüm parçaları bir arada tutamayacak kadar büyük olduğundan ötürü, fon kartonunu saatinize eklemeniz, saatinizi sağlamlaştırmanız ve vidayı sıkıca tutturabilmeniz açısından önemli.)
10) Vida somununu da sıkıca tutturduktan sonra akrep ve yelkovanı mekanizmaya doğru biçimde yerleştirin.
11) Pilini taktıktan sonra geri dönüşüm saatinizi çalıştırabilirsiniz.

PS:Dilerseniz CD kalemi ile saatinize rakamları ekleyebilir, saatinizin dayanıklılığını artırmak için de rulolarınızı vernikleyebilirsiniz.

24 Şubat 2010 Çarşamba

STRAWBERRYNET.COM



strawberrynet.com'dan 3 veya daha fazla ürün sipariş edin ücretsiz metalik mor strawberrynet.com kozmetik çantası ve %5 indirim* elde edin!!

PS:07 Mart 2010 tarihine kadar geçerlidir,stoklarla sınırlıdır.

YÜKSEK TOPUKLAR MAĞAZA

Son Moda Kıyafetler Burada!‏
Amerikadan ürün getiren YT mağaza 23 Kasım 2009'da açıldı.. henüz yeni sayılan YT mağazanın yüzlerce üyesi oldu ve Türkiye'nin her yerinden kadına YT Mağaza'daki ciciler ulaştı.. sadece internet üzerinden satışı var.. sizde tam benlik diyorsanız buyrun..tık tık






MARKAFONİ'DE UGG İNDİRİMİ

Markafoni'de ugg botlar bir gün boyunca indirimde.. ugg severler bu fırsatı kaçırmayın derim!!

Markafoni'ye üyeliği olmayan varsa davetiye gönderebilirim..