16 Eylül 2010 Perşembe

Yaz bitiyor diye sandaletler kaldırılmıyor!





Sandaletlerinizi çoraplarınızla giymeyi düşündüğünüz oldu mu? Tabi aklımıza hemen beyaz çorapla giyilen terlikler geliyor değilmi :) Ama yanılıyoruz modanın yeni bir akımından bahsediyorum..

Bahar başlarından beri stiletto'ların, kitten heel'ların içine giyilen soket çoraplar eminim dikkatinizi çekmiştir. Şimdi moda dünyası, bu akımı bir adım ileri taşıyor ve peep toe'ların, yüksek platformlu sandaletlerin içine de bu çoraplardan giyiyor. Geçtiğimiz kış ilk kez podyumlarda kalın yün çorapların üzerine giyilen açık ayakkabıları gördüğümüzde çok tepki göstermiştik, ama bu tepkimiz yavaş yavaş zayıflıyor.

Bana sorarsanız bu trendin bir ucundan tutmayı destekliyorum. Lakin, dikkat etmek gereken birkaç nokta var:
* Eğer düz sandaletlerinizin ve ince bantlı sandaletlerinizin içine çorap giymeye kalkışırsanız, bu trend değil moda günahı olur.
* Eğer ille de açık ayakkabımdan vazgeçmem diyorsanız, yüksek topuklu, kalın bantlı hatta mümkünse çok az açık olan ayakkabılarınızı kullanın.
* Bir diğer uyarım da, siyah ayakkabınızın içine beyaz çorap giymeyin. Çorabınız ayakkabınızla aynı renk ya da birkaç ton açığı olsun.








Hiç yorum yok: