9 Eylül 2010 Perşembe

Sonbaharda Makyaj Trendleri!

Makyaj alışkanlıklarınızı değiştirme zamanı! 2010 sonbahar makyajında renkler yenileniyor!





Mor

2010 yaz makyajı modasında tırnaklarda tercih edilen mor oje çok sevildi ve göz makyajına yansıdı. Romantik mor; göz makyajında kalemler ve farlarla hayat buluyor. Tamamı siyahtan oluşan makyajınıza mor rimelle küçük bir dokunuş yaparak etkili bir görünüm yaratabilirsiniz.

Yeşil

2011 sonbahar modasının popüler renklerinden yeşil; makyaj modasına da ilham veriyor. Gözlerde yeşilin her tonu kullanılıyor. Farklılık sevenler için mor ve yeşilden harmanlanmış göz makyajı öneriliyor.


Renkli Rimeller

Makyaj klasiği siyah rimel; makyaj çantasındaki yerini korurken yeni renkler için yer açıyor. Mor, lacivert ve koyu yeşil tonlarında rimellerle göz makyajınıza yepyeni bir hava katabilir, bakışlarınıza derinlik kazandırabilirsiniz.

Pudra

Ciltteki kusurları gizleyip, yüze doğal ve hafif mat bir görünüm kazandıran terracota pudralar 2010 sonbahar makyaj trendlerinde öne çıkıyor. Makyajın gün boyu kalıcı olmasını sağlayan pudra; içeriğindeki pırıltılarla yüze canlılık kazandırıyor.

Pembeler


Esmer, sarışın, beyaz tenli, kumral… Hangi ten rengine sahip olursanız olun yakışacak tozpembeler 2010 sonbahar makyaj trendleri arasında yer alıyor. Dudaklarda parlak ve yumuşak görünümlü rujlar tercih edilirken, allıklarda pembenin etkisi altına giriyor.

Hiç yorum yok: